Mirage Outback

Hobie har gjort det umulige- forbedret verdens bedste pedal fiskekajak. I 2019 kommer Mirage Outback som standard med Hobie Guardian Retractable Transducer Shield.

Med det første store redesign af den bedst sælgende Mirage Outback i over et årti har Hobie enkeltstående udviklet sporten af ​​kajakfiskeri. Denne fuldt lastede fiskemaskine er bygget til alle tænkelige fisketure,, uanset om du fisker i hav eller søer. Det ekstra brede dæk giver en forbedret stå platform og et godt udsyn. Det nye Vantage CTW sæde giver ekstra bredde til uovertruffen plads og komfort. Fire støbte stangholdere, flere deluxe H-Track-monteringer og mange rummelige opbevaringsrum sikrer, at alt dit udstyr er lige ved hånden. Drives frem af MirageDrive 180 med ARC Cranks + Turbo Finner – nu standard på alle Outbacks – dette finjusterede lystfiskerfartøj er meget alsidigt, hurtigt, roligt og yderst effektiv. Nu med Kick-Up ror-system med dobbeltstyring, er det aldrig blevet lettere at sejle i strøm og på lavt vand.

Mens den klassiske Outback var en legende, er den helt nye Outback virkelig legendarisk.

  • SPECIFIKATIONER  *
  • Længde: 3,89 m
  • Bredde: 0.86 m
  • Kapacitet: 192,78 kg
  • Skrog Vægt: 38,56 kg
  • Total vægt: 46,72 kg

Skrogkonstruktion: Rotomoldet polyethylen

Drives af MirageDrive 180

Den normale padle erstattes af et efffektivt MirageDrive 180, det originale pedal kajakdrev. Med den største menneskelige muskelgruppe nu i spil bliver kajakroning nemmere og mere effektiv end nogensinde.

Se mere om den her 

ALLE NEW Guardian Retractable Transducer Shield

Retractable Shield beskytter transduceren mod slag og under transport. Indbygget transducer montering muliggør side scanning for optimal fishfinder ydeevne. Alle skroggennemføringer er forberedt for kabel og stik, ingen boring, ingen lim. Nyt på alle Outback i 2019.